sobota, november 04, 2006

a si ti tud not padu?

Obožujem internet in možnost piratstva :). Kdo danes še čaka na enotednska predvajanja Losta? Mislm na tista predvajanja po TV - predvajanja 2. seznone, ki smo jo videli že pred parimi meseci. Sicer tud mi čakamo na enotedenska predvajanja, ampak 3. sezone... (ja vem, verjetno je isto... še vedno čakaš...)

Prvo sezono sem pogledala v eni noči. Ne morem pomagat, sem padla notr. Pa ne gledam velik tv-ja. V bistvu po tv-ju občasno gledam samo CSI. Loste imamo seveda na računalnikih in dvd-jih. Kot ta pravi obsedenci. Vsak dan preverjamo a se že da dobit naslednji del al ne. Še dobr da greva na dopust, bova lahko ene 4 dele pogledala ko prideva nazaj, hehe.

Po novem z Vesolcem gledava nanizanko 4400. Sicer nisem še tako notr padla, da ne bi mogla nehat gledat. Bomo vidli če bom. Enkrat ko bom mela čas (kdaj bo to?) bom mogoče mal pogledala Prison Break. Baje je kul. Čeprav sem slišala zelo različna mnenja. Samo take stvari, sploh če jih imaš na dvd-ju, je treba začet gledat ko imaš čas. Če slučajno padeš notr - ker potem ne morš nehat gledat, glede na to da imaš vse na dvd-ju in se ne konča...

no tolk o zadevah, ki jih gledam (al pa še ne).

p.s. a mislte da bo pri Lostu hudobneža pobral? :)

Ni komentarjev: