sobota, marec 24, 2007

Viktorji

Ne vem kaj nej sploh napišem... Zakaj so že pet let ali več vedno isti nominiranci in nagrajenci? Recimo oddaja Čez planke. Kdaj so nazadnje posneli to oddajo, se mi zdi da že par let nazaj. Peter Poles... za mlado obedavno medijsko osebo? A ni to kategorija, ki naj bi vzpodbujala tiste, ki so se pojavili pred kratkim? (no, sej potem je šel kipec v prave roke) Kjer je zraven TLP ostali nimajo šans. Ladota zopet ni. Tudi Siddharta očitno nima konkurenta. Jonas pa viktorje itak prejema že celo življenje. Še življenjski mu manjka... ampak verjetn bo še kšnega vmes dobil.

O tehničnih problemih in dialogih podeljevalcev kipcev ne bi izgubljala besed. Prav tako o rdeči preprogi, ki jo je komentiral že Popotnik.

Vse skupaj kar uspešno rešuje Jurij Zrnec, ki pravkar izvaja aerobične vaje. (se mi zdi da zadnje čase vse kritiziram pa je treba še mal pohvalt) Zrnec je verjetno edini res dobr stand up komedist pri nas. Škoda edino, da je publika bolj na pol odzivna. Pa mal sem upala, da bo komentiral komad od Da Phenomena Rada se imava... Aja pa Gospodar prstanov mi je bil všeč.

Ni komentarjev: