torek, september 26, 2006

Piran

Danes sva s Kajo navsezgodaj zjutraj odpeketali proti Piranu. Glavni cilj, poleg izleta samega, sta bili predavanji v okviru MESSa. Sicer sva pričakovali drugi predavanji, saj so zamenjali včerajšnji program z današnjim, ampak je bilo vseeno fajn. Po dolgem času sem 3 ure sedela in poslušala predavanja. Sem že malo pozabila kako to izgleda...

Moj drugi cilj je bil ujeti mentorja za diplomo in se dokončno zmenit ali je ok, da za diplomo nadaljujem seminar, ki sem ga letos oddala za izpit iz popularne kulture. Hvala bogu se je strinjal in rekel, da bi bilo super. Fajn... torej imam napisanih že 30 strani diplome. Upam, da bom do odhoda v Maroko napisala še ostalo in da mi bo mentor v času mojega potepanja popravil nalogo, tako da jo decembra samo se finiširam in januarja počasi dobim predpono uni. dipl. :)
Po predavanjih sva se usedli na kosilo in kavico, nato sva se sprehajali po Piranu. Ulice Pirana so res super... ozke, razvejane, s pisanimi hišami... se sploh ne bi pritoževala, če bi živela nekje na primorskem koncu. No, še raje bi bila nekje bolj v notranjosti Primorske. Mmm... na kakšnem zelenem hribčku. No pa dovolj sanjarjenja... konec koncev vsa zadekana lezim v postli, česar ob morju verjetno še ne doživljajo.


Tale muc se je udobno namestil v sedež motorja in dremal. iii...

1 komentar:

kaja pravi ...

...ja, bo treba še kdaj na kak kratek skok po Sloveniji... navsezadnje imamo res lepe kotičke :)