petek, januar 19, 2007

Sedim

in pijem martini. Pravkar sem oddala diplomo. No, ne cele, večino. No kakorkoli že, zdej sem do jutri frej. Jutri grem v Celje na razstavo stripov.

11 komentarjev:

kaja pravi ...

jeee!!! BRAVO Urška!!!

jaska pravi ...

Urška, iskreno čestitam za martini. Dobra izbira. Tole si pa napisala kot kšn mafijaš...sedim in pijem martini. Hudo! In fučka se ti cel svet. Zakon! To, To, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
naj vam na kratko razložim...tole so hormoni. Moji. Superčka! Jaska

jaska pravi ...

Aja, Urška, kakšen martini? Bel, rdeč? Kaja, a se spomneš PT in martinnija...mmmm....mljask! Jst bi pila bel martini. Res. Urška, povabi me. Jst bi tud sedela in pila martini. Sej ne, da nakladam.

Ej, lep pondelk in se kej vidmo. V soboto grem v Italijo po voziček. Juhuhu! Zbiram prostovolne prispevke v obliki evrčkov. Papirnatih al pa tistih kovancev s premerom nad 2 cm. Če jih ni, potem ostanejo samo še papirnati.
To je to.

J.

koka pravi ...

Bel martini, bel. Itak. Boljši kot rdeč. Sicer ga je zmanjkalo (ne, nisem popila cele steklenice), ampak ti itak ne smeš pit. Še mal počak, bomo že nazdravili ;).

kaja pravi ...

haha.. ja jasna... kaj pa se greš.. nč alkohola, pa anj bodo hormončki še tko podivjani... sej ko bo treba bomo pa itak mi nadoknadl še zate... mhm.. martinija s PT se pa v bistvu ne spomnm, jst se spomnm sam Caipirinhe, Ginginhe, portovca, piva, sangrie, zastonske vodke na woman's night, in pa tistih ostalih 'malenkosti' kot je npr. Absint... hehe

koka pravi ...

Sej sm vedla da sta alkoholičarke. Skrajn čas, da je Jaska noseča, mislim da to koristi vama obema (eni bolj drugi manj - ti si se ga zadnjič baje kar napila ;))

kaja pravi ...

jst?... napila??? kdaj že???

Prezihov Voranc pravi ...

Jao, jao... Samo še alkohol vas je. A se res ne znate več zabavati ob kozarcu malinovca?! Kam gre ta svet? KAM???? V pogubo. Ja, prav tja... Zgrožen! Grem! Na pir! Čeprav ga ne pijem... Alah je velik.

koka pravi ...

ja kaj pa tista sobota po tvoji diplomi. Aja verjetn si pozabila. Sej... tak je vpliv alkohola...

kaja pravi ...

uuu... sobota po moji diplomi.. kje je že to.. točno en mesec nazaj... pivski spomin mi ne seže tako daleč :).. tko da, otroci: ne pijte alkohola! raje rabutajte sosedova jabolka!!!

jaska pravi ...

Mislm, kaj se greste. Kaja, najprej tebe obdelam: Kako, da se ne spomnes martinija?! Mama mia! Ja, sej! To je blo že bol na koncu, ko je alko že načel možgane in spomin. Sej pol smo bli AA neki cajta. Urška, ne pametuj, rajš si poglej tvojo fotko na blogu z bobi palčko. jao! In ti, dragi serggio, alah je ogromen, večji od tamalga tvojga. Ne se sekirat. Ti pejd na pir. Jst grem tut.

Čau!

Moji otroci bojo mel stojnico z narabutanim blagom. Bio, domače pridelano s skrbjo in ljubeznijo do sosedovih pridelkov...HI!