petek, december 29, 2006

Koncert Siddharte

Včeraj sva bila z Vesolcem v Ljubljani. Glede na to, koliko je bilo ljudi, predvidevam da vas je bila večina na razdalji cca 500 m od naju, a se nismo srečali. Ljubljana je bila namreč POLNA. Prisežem, da se ne spomnim, da bi kadarkoli v svojem življenju v Ljubljani videla toliko ljudi. Koncert je bil iz ozadja sicer slišati kar ok, se nama pa res ni dal premikat med vsemi temi ljudmi in dve uri čakati na kuhano vino (oz. kot je danes nekdo pripomnil - sladko vodo). Tako sva kar hitro odcepetala nazaj v avto in proti domu.

Sicer se je pa končno malce ohladilo. Škoda samo, da se bo po novem letu baje spet segrelo. Jest bi se pa tako rada sankala. Ob prvem snežnem zametu vse vabim na skupinsko sankanje (seveda vas bom ob tej priložnosti zasula s kepami in vam zmrznila faco z mavžanjem)! Bomo še vidli kje bo najbolje... Jupi!!! komi čakam.

1 komentar:

kaja pravi ...

Ljubljana je zadnje dni res POLNA!!! Včeraj ni blo nič drugače, čeprav je špilal nekdo po imenu Giboni :)... še zdej ne vem, al je pol ure igral en in isti komad al so vsi komadi enaki...
glede sankanja pa.. jst sm za! ;)